Zpět na přehled

Prodej RD Staré Město, ul. Jamnická, Fýdek-Místek

Evidenční číslo: 82
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Jamnická, Staré Město, Frýdek-Místek
Cena: 4 490 000Kč
4 490 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte rodinný dům k bydlení, investiční příležitosti či prostor pro vaše podnikání?
Koukněte na naší novou exkluzivní nabídku:

Dispozice domu nyní nabízí prostor k bydlení o velikosti 4+kk (kuchyň s jídelnou s krbovými kamny, obývací pokoj s krbem, ložnici, dětský pokoj, koupelnu a 2x WC) ve spodní části budovy. V podkroví je jedna velká plocha (půda), která může být využita pro vybudování dalších pokojů k bydlení. Dům je částečně podsklepen. Vedle domu je postavena garáž. Na zahradě je k dispozici studna s užitkovou vodou na zalévání zahrady.

Dům je napojen na obecní vodovod, odpady jsou svedeny do obecní kanalizace. Vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel a ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem. Okna jsou plastová (dvojsklo), trámy střechy zdravé - měněny v 60 letech, krytina pálená taška. Dům je zděný, smíšená stavba, síla zdí 50-60cm, u přístavby 30cm bez zateplení. Ze třech stran je na domě provedena hydroizolace. V kuchyni a koupelně byla provedena rekonstrukce včetně nové elektroinstalace.

V obci je zajištěna veškerá občanská vybavenost včetně 9ti-leté školní docházky na ZŠ a MŠ pro nejmenší občany obce. Nedaleko od centra obce naleznete sportovní areál s fotbalovým hřištěm, tenisové a volejbalové kurty. V blízkosti domu se nachází kostel sv. Josefa, obecní úřad, knihovna, autobusová zastávka , Koi restaurace, hostinec U Goje...

Díky poloze a umístění domu v obci je RD vhodný, jak k bydlení, tak zpětnému vytvoření obchodních prostor (dříve potraviny), kancelářských prostor firmy či skladu.

Staré Město svou vybaveností a dostupností je jednou z žádaných lokalit v okrese Frýdku-Místku. Do centra Frýdku-Místku se lze dopravit autem do 6min cca 2,5km, do centra Ostravy 23min cca 24,6km. do centra Havířova 24min cca 17,9km.

Pro další informace či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat, rádi Vás nemovitostí provedeme, případně pomůžeme s financováním prostřednictvím našich finančních poradců. Budeme Vám k dispozici po celou dobu prodeje, zajistíme veškerý právní servis včetně advokátní úschovy a konečného předání nabízených nemovitostí.

Těšíme se na kontakt s Vámi.

Základní údaje

Evidenční číslo82
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena4 490 000
Měna

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaJamnická, Staré Město, Frýdek-Místek
AdresaStaré Město
GPS latitude49.669503
GPS longitude18.364552

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovySmíšená
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníGaráž, Sklep, Zahrada
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb
Dopravní spojeníAutobus
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaStudna, Dálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Plochy

Užitná183 m2
Podlahová183 m2
Zahrada250 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Tomáš Peterek